Les semifinals de la Lliga Bankia d'Elit ja estan definides

Després de 10 jornades de lliga ja sabem quins quatre equips jugaran les semifinals i quins dos jugaran la promoció per a no baixar.

L'equip de Borbotó B celebra el pas a semifinals
L'equip de Borbotó B celebra el pas a semifinals / Fedpival

La lliga d'Elit ha tingut emoció des de la primera jornada fins la darrera. L'equip de Bicorb, integrat per Mar i Victòria s'ha classificat en primer lloc amb 24 punts i per això tindrà com a rival l'equip Borbotó B, que ha aconseguit la quarta plaça patint de valent en l'última jornada. Ana Sanchis i Aida necessitaven els tres punts obligatòriament per a classificar-se i van derrotar 40-25 l'equip de l'Alqueria d'Asnar (el Comtat).

La segona plaça ha estat sempre molt renyida i se l'han disputada Anabel i Amparo de Borbotó A contra les germanes Ana i Noelia Puertes de Beniparell. En l'última partida les de Beniparrell van aconseguir la victòria per un just 40-30, insuficient per a assolir la segona plaça, que ha sigut per al primer equip de Borbotó. Ara es tornen a creuar en les semifinals.

Jugaran la partida per a evitar la promoció de descens l'Alqueria d'Asnar, cinquenes en la classificació, contra el Tavernes Blanques, equip cuer. Tant les semifinals com la promoció es jugaran a doble partit. L'anada es jugarà al trinquet de Bonrepòs i Mirambell el diumenge 10 de juny de vesprada. La tornada tindrà lloc set dies més tard al trinquet de Bicorb (Canal de Navarrés). La final està programada al carrer de la pilota de Gavarda (Ribera Alta) el dissabte 30 de juny.

El programa per al diumenge dia 10 a Bonrepòs i Mirambell començarà a les 17.30 hores amb la partida de promoció entre l'Alqueria d'Asnar i el Tavernes Blanques.

A les 18.30 hores es jugarà la primera semifinal entre Bicorb i Borbotó B i una hora més tard serà el torn per a Borbotó A i Beniparrell, considerada partida de la jornada per la gran igualtat entre els dos equips.

També et pot interessar

stats