Sella es pren la revenja en la Lliga de llargues

L'equip de la Marina Baixa ha guanyat el de Parcent 8-10, en una final atípica que ha hagut de suspendre's per falta de llum

L'equip de Sella, amb el trofeu de campió
L'equip de Sella, amb el trofeu de campió / Twitter: @fedpival

L'equip de Sella és el nou campió de Primera de la Lliga de llargues després de guanyar el de Parcent 8-10, en una final atípica que ha hagut de suspendre's per falta de llum al carrer de Canalejas d'Agost.

El conjunt de Sella ha estat més connectat i ha pres la iniacitiva en el marcador (2-6) contra un equip roig molt erràtic en la treta. Però Parcent ha reaccionat i ha accelerat el marcador, en una partida que ha durat més de dues hores. De fet, ha durat tant com ho ha permés la llum, ja que s'ha hagut de suspendre per falta de visibilitat amb un marcador de 7-9, i després que Sella tinguera fins a set pilotes de partida.

Segons la normativa vigent, quan hi ha falta de llum la partida s'ha de suspendre. I si falten dos jocs o menys perquè finalitze la partida, se'n suma un a cada equip, de manera que el resultat final ha sigut 8-10 favorable a Sella.

D'aquesta manera, els de la Marina Baixa, que disputaven la tercera final consecutiva, s'han pres la revenja de la Lliga l'any passat, en què l'equip de Parcent es va proclamar campió en guanyar-los 10-4.

També et pot interessar

stats