Salelles II, primer finalista de l'Individual de raspall

El pilotari d'Oliva s'enfrontarà pel títol al trinquet del seu municipi al guanyador de l'altra semifinal, entre Tonet IV i Iván

Salelles II celebra el triomf
Salelles II celebra el triomf / À Punt Esports

Carlos Salelles, conegut en el món de la pilota com a Salelles II, ha escrit el seu nom en la final del XXXVI Campionat Individual CaixaBank de Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, després de superar 25 per 20 Ximo Vercher al trinquet del Genovés.

El duel estava marcat per la inexperiència dels dos pilotaris, que no han disputat una final del mà a mà, i per desenvolupar dos estils de jocs ben diferents: Vercher representa la força, mentre que Salelles II és l'abanderat de la tècnica.

Salelles, de només 20 anys i campió de la Lliga 2, ha començat molt bé la partida i ha arribat a posar-se en 20-5, però la reacció del jugador de Piles ha col·locat l'empat a vint en el marcador. El d'Oliva, en la pilota de partit, ha segellat el pas a la final.

La segona semifinal, que enfrontarà Tonet IV i Iván, es disputarà diumenge al matí a Xeraco. Per una banda, el campió actual, que, si es classifica, lluitarà per la Feninde en propietat, és a dir, competiria pel tercer títol consecutiu. Per l'altra banda, Iván d'Ontinyent, tot un especialista en la disciplina individual i amb una tècnica digna per a competir contra qualsevol.

Per tant, aquest cap de setmana quedaran definits els noms dels dos finalistes, que lluitaran pel títol el dissabte 2 de juliol al trinquet d'Oliva, una final que es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt Mèdia.

Salelles II i Vercher han disputat la primera semifinal, al trinquet del Genovés
Salelles II i Vercher han disputat la primera semifinal, al trinquet del Genovés / Fundació de Pilota Valenciana (Funpival)

També et pot interessar

stats