S'endureix la lluita per entrar en les semifinals

Els equips que marquen el tall de la classificació per a jugar les semifinals són el de Marc i el de Punxa.

Salva va jugar per a substituir Raúl, que estava lesionat.
Salva va jugar per a substituir Raúl, que estava lesionat. / Funpival.

Els quatre millors classificats de la Lliga jugaran les semifinals de les lligues Bankia d'escala i corda i raspall. Ja s'han disputat les primeres huit jornades i, a hores d'ara, el tall està en les formacions capitanejades per Marc, en escala i corda, i per Punxa en raspall. Així i tot, les diferències són mínimes i encara podria passar qualsevol cosa.

En la Lliga d'escala i corda, els quatre primers classificats són els trios que capitanegen Pere Roc II, Puchol II, Francés i Marc. El trio de Soro III, a pesar de la derrota d'aquesta jornada, en manté les opcions, l'equip de Genovés II ha perdut força en les últimes jornades i qui ho té molt malament és la formació de De la Vega, encara sense sumar.

La huitena jornada comença dissabte a Borriana amb l'enfrontament dels equips de Puchol i Marc. També dissabte, a Petrer, juguen els de Francés i De la Vega, i diumenge, a Massamagrell, s'enfronten els de Soro III i Pere Roc II.

En la competició de raspall, de moment, les quatre formacions millor classificades són les capitanejades per Pablo, Ian, Vercher i Punxa. Queden tres jornades per jugar i els de Marrahí i Moltó s'han quedat sense marge d'error.

La huitena jornada arranca aquest dimecres 26 de febrer a Guadassuar, amb els trios de Ian i Punxa. Divendres, la cita serà a Oliva amb els equips de Moltó i Vercher, i diumenge s'anuncien a Alzira els equips de Pablo i Marrahí.

També et pot interessar

stats