S’ajornen totes les partides de pilota professional i amateur des del 12 de març

Els representants de la Federació, la Fundació, els trinqueters i els jugadors es reuniran setmanalment.

VÍDEO | S’ajornen totes les partides de pilota professional i amateur des del 12 de març

El món de la pilota no és alié als efectes que està causant el Covid-19 i ha decidit que s’ajornen totes les partides que es juguen en l’àmbit professional i en l’aficionat. A més a més, també s’ajornen o es suspenen fins a un nou avís les sessions de Pilota a l’Escola, Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, presentacions i altres actes federatius. La decisió l’han presa de forma consensuada els representants de totes les parts implicades en les competicions de pilota.

Les mesures s’han aplicat de forma immediata després de la reunió que ha tingut lloc a la Federació i ha afectat a les partides del dia a dia que s’havien de disputar als trinquets de Pelai i de Bellreguard. Aquestes mesures seran revisades setmanalment, cada dilluns, per una comissió mixta de seguiment que avaluarà com evoluciona esta circumstància excepcional i decidirà quan es reprendrà la normalitat.

Així mateix, la Federació ha publicat una sèrie de recomanacions preventives per a tots els esportistes amb l’objectiu de previndre el contagi: no compartir les botelles d’aigua, eixugar-se la suor amb paper en compte de la tovalla o no fer-se fotos de grup.

També et pot interessar

stats