Reacció dels campions individuals

En escala i corda, el trio de Soro III aconsegueix la seua primera victòria en cinc jornades i, en raspall, el trio de Moltó torna a guanyar quatre jornades després.

El trio de Benidorm és l'únic equip invicte
El trio de Benidorm és l'únic equip invicte

La cinquena jornada de les lligues professionals Bankia ha suposat un colp de puny damunt la taula dels dos campions individuals. En escala i corda, el trio de Soro III ha guanyat la seua primera partida, i en raspall, la formació de Moltó s'ha retrobat amb el triomf després de quatre setmanes sense aconseguir-ho. Queda molta competició per davant i el despertar dels números u pot arribar a temps per a aconseguir l'objectiu de classificar-se entre els quatre millors i, així, poder jugar les semifinals de la competició.

La lliga d'escala i corda té a uns líders ben consolidats, Pere Roc III, Javi i Carlos. El trio de Benidorm és l'únic que continua invicte. Les seues últimes víctimes van ser els representants d'Almussafes, amb De la Vaga, Raúl i Monrabal, que representen tot el contrari, cuers encara sense conéixer la victòria.

La classificació de la lliga d'escala i corda queda així:

La sisena jornada d'escala i corda comença divendres 14 de febrer al trinquet de Sueca amb els trios de Marc i Genovés II. Dissabte, la lliga visita el trinquet de Pedreguer amb les formacions de Pere Roc i Puchol II. Diumenge, la cita serà a Dénia amb els trios de Soro III i De la Vega.

Raspall

Jornada carregada de canvis a la lliga de raspall. El trio de Pablo ha perdut la imbatibilitat i també el lideratge de la classificació. Els de Pablo van caure contra el trio de Ian i ara és la formació de Vercher qui encapçala la taula classificatòria després de la seua victòria per la mínima davant els de Marrahí. També el trio de Moltó s'ha retrobat amb el triomf, amb un contundent 25-5 contra els de Punxa. El campió individual arrossegava molèsties al braç i amb aquest resultat confirma que el treball que ha fet ha donat els seus fruits.

La classificació de raspall queda així:

La sisena jornada de la lliga de raspall comença dimecres 12 de febrer al trinquet de Guadassuar, on s'anuncien els trios de Marrahí i Punxa. Divendres la cita serà a Piles, amb els equips de Vercher i Pablo. Dissabte, a Bellreguard, juguen els trios de Moltó i Ian.

També et pot interessar

stats