Quart títol consecutiu per a Bicorb

L'equip format per Victòria Díez i Mar Giménez guanya la XIV Lliga Bankia de raspall femení, contra l'equip de Beniparrell per un contundent 40 per 20.

L'equip de Bicorb, amb el trofeu de campiones
L'equip de Bicorb, amb el trofeu de campiones / A. Miñana

La XIV Lliga Bankia de raspall femení, ha abaixat el teló amb un enfrontament que ja és un clàssic de la modalitat i amb la presència de les càmeres d’À Punt Mèdia com a testimoni. Amb un aforament reduït per la normativa local i la de la federació, a causa de la pandèmia; l'equip de Bicorb amb Victòria, Mar i Sandra de reserva ha aconseguit la victòria contra el de Beniparrell format per Ana, Noelia i Mireia de reserva. Les de la Canal de Navarrés que defensaven el títol, han jugat una partida molt sòlida, amb una Mar pràcticament infal·lible en la finalització dels jocs i Victòria molt segura en la treta.

El trinquet de Massalfassar que ha acollit per primera vegada una final d'aquesta envergadura, és un carrer difícil, amb molta topada, i era nou per a totes les jugadores. I tot i que les germanes Puertes de Beniparrell estan més acostumades a jugar al carrer, han tingut més mala sort amb la topada de les pilotes, i la partida l'ha aconseguida dominar clarament l'equip roig.

El duel ha començat molt igualat, de fet, l'equip campió dels últims tres anys, s'enfrontava al millor equip d'aquesta temporada, invictes fins hui i que venien amb un magnífic estat de forma. Però des que Bicorb ha pogut trencar la treta, i s'ha posat 25 per 15, l'equip blau ha anat a remolc fins al final de la partida. Les jugadores han triat jugar molt pel mig, cosa que ha fet que els jocs hagen sigut llargs, tractant que la pilota no tocara massa la vorera i que no tornara cap arrere. El quinze més llarg ha tingut un intercanvi de 30 colps i ha durat 1 minut i 25 segons. Mar, jugadora amb molta potència, ha estat molt segura raspant per a finalitzar els jocs i ha sigut clau en la resolució de la partida. Al remat, 40 per 20 i quart títol consecutiu per a Bicorb.

També et pot interessar