Puchol II torna a guanyar el campionat individual d'escala i corda

Un mà a mà amb molta força que ha fet vibrar els aficionats

Puchol II alça el seu tercer títol de l'individual d'escala i corda
Puchol II alça el trofeu del quart títol de l'individual d'escala i corda / Yolanda Damià

Per segon any consecutiu i per quarta vegada en la seua carrera, el pilotari de Vinalesa Puchol II ha guanyat el campionat individual CaixaBank Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda amb un resultat de 60 per 50 davant el jugador d'Almussafes Luis de la Vega.

Els aficionats a la pilota han pogut seguir en directe per la televisió d'À Punt la gran final final de l'individual d'escala i corda Trofeu President de la Generalitat entre Luis de la Vega i Puchol II. Unes tres-cents persones l'han seguida en directe al trinquet de Pelai, fet a ha contribuït a recuperar bona part de l'ambient característic de la catedral de la pilota en aquest esdeveniments espectaculars. 

Luis de la Vega ha fet el primer quinze de la partida però, com era previsible, Puchol II ha fet els dos següents marcant una línia de joc molt igualada de rivalitat que s'ha mantingut durant tota la partida. En l'equador del mà a mà Puchol ha aconseguit distanciar-se amb 10 punts i s'ha col·locat en 40 per 30, però el De la Vega ha tornat a acurtar la diferència al mínims de cinc punts i així ha tornat a passar després quan s'havia superat l'hora de partida. Aquesta rivalitat ha continuat fins al 50 per 45 i 55 per 50 a favor del de Vinalesa quan portaven vora dos hores de partida el que ha provocat que el públic s'alçara a aplaudir en varies ocasions. El d'Almussafes no ha tirat la tovallola i ha estat pressionant fins l'últim segon perdent amb molta dignitat davant un fora de sèrie.

Aquesta última partida a la catedral de la pilota fins a setembre ha sigut una reedició de la passada final individual en què Puchol II es va emportar el trofeu amb un resultat de 60 per 25. De la Vega havia patit una lesió en el muscle esquerre que va suposar un ajornament tal com preveu el reglament. El vinalesí ja havia aconseguit guanyar el campionat el 2016 i el 2018. Enguany ha estat en totes les fases finals i ha guanyat el II Trofeu Llevant UE. Mentre que De la Vega s'ha proclamat campió de l’última edició de la Lliga CaixaBank. Pel que fa als feridors, Puchol II ha estat acompanyat per Carlos i De la Vega ha tingut a Muedra II.

També et pot interessar

stats