Puchol II torna a la final de l'Individual

Per un ajustat 60 a 50 el pilotari de Vinalesa s'ha imposat a Pere en la primera semifinal del mà a mà a Vilamarxant.

Puchol II juga una pilota caiguda d'escala
Puchol II juga una pilota caiguda d'escala / À Punt
27 d'octubre 2018 - 01:30

Puchol II ha esborrat els seus fantasmes de colp. S'anunciava al seu trinquet maleït, Vilamarxant, i contra un rival, Pere, que feia por després d’haver conclòs un campionat perfecte. La classificació per a jugar la final no li ha resultat gens fàcil i s'ha vist molt atabalat quan el seu rival li ha igualat l'avantatge que tenia amb el 45 per 25. Ha sigut amb iguals a 45 quan s'ha vist el millor Puchol per a evitar l’altra gran sorpresa del campionat. El definitiu 60 per 45 situa Puchol II en una nova final de l'Individual després de guanyar en 2016 i caure tot just començar la passada temporada.

La semifinal de Vilamarxant ha començat amb molt de respecte entre els dos protagonistes. Puchol II tenia clar que Pere li podia complicar la vida i ha posat un ritme molt alt des del primer quinze. Així ha vingut un avantatge significatiu de 45 per 25. Pareixia definitiu, però allí estava Pere per a demostrar els motius que l’han dut a jugar unes semifinals del mà a mà. El mitger de Pedreguer li ha trencat el dau a Puchol dues vegades i la partida quedava igualada a 45. Han sigut moments d'incertesa en tot el trinquet perquè el que semblava una còmoda victòria de Puchol s'havia convertit en altre indici d'esglai.

Amb iguals a 45 Puchol II ha respirat i ha agafat forces per a aconseguir l'objectiu que tant perseguia. Pere no ha llançat la tovallola en cap moment, però Puchol ja estava enfilat cap a la victòria.

Puchol coneixerà el seu rival en la gran final aquest diumenge a la vesprada. Al trinquet de Bellreguard s'enfronten Pere Roc II, subcampió actual i botxí de Puchol II l'any passat, i Víctor Bueno, un altre mitger que ha aconseguit fer-se un espai entre els millors del mà a mà.

També et pot interessar

stats