Puchol II i Tomàs II guanyen en Pelai i jugaran la final d'escala i corda

Jugaran la final del Trofeu Diputació de València el dia 10 amb De la Vega i Jesús.

Tomás II, de mitger, i Puchol II, darrere, en la semifinal de Pelai
Tomás II, de mitger, i Puchol II, darrere, en la semifinal de Pelai
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
02 de novembre 2019 - 22:46

La final del diumenge dia 10 al trinquet de Guadassuar ja té finalistes. El Trofeu Diputació de València en la modalitat d'escala i corda tindrà dos equips de luxe i ambdós en un gran moment de joc. En la segona semifinal, Puchol II i Tomàs II, representant Vinalesa, han vençut a Pelai Pere Roc II i Santi, de Benidorm, per 60-35 i es veuran les cares en la final amb De la Vega i Jesús, d'Almussafes. Una partida que promet.

Puchol II, en un gran estat de forma

Al trinquet de Pelai, la catedral de la pilota, la segona semifinal ha demostrat el bon estat de forma en què es troba Puchol II que, a més ha dit, que està encantat de jugar amb Tomàs i que entre els dos formen una parella perfecta. Puchol des de darrere, amb el seu poderós rest i Tomàs de mitger, no han deixat que els de Benidorm s'hagen posat per davant en el marcador en cap moment. Això no vol dir que Pere Roc II i Santi no hagen jugat les seues cartes i hagen oferit resistència. Al contrari, la partida ha tingut moments d'emoció amb un trinquet amb nombrós públic i una parròquia entregada a les genialitats dels pilotaris. 

De la Vega i Jesús van fer una gran semifinal a Sueca

Els de Vinalesa ja sabien el que havia passat en l'altra semifinal, on divendres i al trinquet de Sueca, es va veure una de les millors partides dels últims temps amb un desenllaç sempre incert. De la Vega i Jesús s'emportaren la partida, però Marc i Javi acaronaren la victòria en alguns moments.

De la Vega és un jugador que, com ara Puchol II, estan en un moment dolç. Els ix pràcticament tot i no donen una pilota per perduda. En la final de Guadassuar s'enfrontaran dos dels jugadors més poderosos de la temporada. És una de les partides que els que estimen la pilota no es perdran i és que, a més del títol, un dels trofeus grans de la temporada, el duel arriba en el moment ideal.

També et pot interessar

stats