Puchol II i Santi s'emporten el III Trofeu Vila-real CF de pilota

La parella formada per Puchol II i Santi ha conquistat el títol del III Trofeu Vila-real CF d'escala i corda.

Puchol II i Santi s\'emporten el III Trofeu Vila-real CF de pilota

La parella formada per Puchol II i Santi ha conquistat el títol del III Trofeu Vila-real CF d'escala i corda, després d'una partida molt disputada. El trio de Marc, Nacho i Tomàs II no els ho ha posat gens fàcil als campions. Els quinzes han sigut llargs i alguns punts, espectaculars. Això ha fet les delícies del gran nombre d'aficionats que han vist la partida al trinquet Salvador Sagols i als que l'han poguda seguir retransmesa a través del web d'À Punt. 

El marcador ha tingut diverses alternatives fins que el talent del de Vinalesa, amb l'ajuda d'un gran Santi, ha fet que hagen pogut avançar-se en els últims jocs. Els rojos han tornat a demostrar que fan una gran parella i han sabut patir per a guanyar. Al remat, 60 per 45 en un dels trofeus més prestigiosos de la modalitat.

Pere Roc II, Jesús i Carlos, els actuals campions de Lliga, han guanyat la final de consolació davant de Soro III, Héctor i Monrabal II, que substituïen Javi, parella del de Massamagrell, en la semifinal. El marcador final ha sigut de 60 per 40.

També et pot interessar

stats