Puchol II, Santi i Monrabal II, campions del Trofeu Mestres

S’han imposat per 60-45 al trio de Genovés II, Jesús i Tomás II.

El trio de Puchol s’ha proclamat campió a Pelai
El trio de Puchol s’ha proclamat campió a Pelai

Com es costum quan arriba Nadal, s’hi ha jugat el Trofeu Mestres de la pilota-Gran Premi Juegging al Trinquet de Pelai de València. La 13a edició, en la modalitat escala i corda, en què han participat els 12 millors pilotaris de l’any, ja té campions. L’equip blau de Puchol II, Santi i Monrabal II ha sigut el victoriós del duel, en imposar-se per 60-45 al trio de rojos conformat per Genovés II, Jesús i Tomás II. 

La reballada s’ha posat del costat de l’equip blau. Ha sigut una final disputada, igualada i atractiva de veure. Cada quinze s’ha jugat amb intensitat. Els blaus partien com a favorits, però d’entrada els rojos s’han distanciat amb un 30-20 al seu favor. Els de Puchol s’han reactivat i han aconseguit tallar la ratxa del rojos, igualant el marcador a 30, i posant-se després un joc per davant, 35-30. 

El trio de Genovés tampoc ha abaixat els braços damunt de les lloses i han tornat a equiparar la partida a 35. La solvència dels blaus ha ficat a l’electrònic el 40-35 i a base de colps els de Puchol s'han distanciat en tres jocs, 50-35. Però l’equip roig ha tornat a entrar en la partida, els de Genovés s’ho han enganxat amb un 40-40, no volien despenjar-se i han sumat un nou joc, 50-45. La confiança de l’equip blau els ha conduït en el tram final cap a la victòria. El trio de Puchol II s’ha endut l’edició Mestres 2019 per un marcador de 60-45. 

També et pot interessar