Puchol II, rei de copes

L'equip de Vinalesa es proclama campió de la XII Copa Diputació de València - Caixa Popular d’escala i corda (60-35).

Puchol II, rei de copes

Dues parelles de grans figures es presentaven al trinquet de Guadassuar per a guanyar una de les competicions més importants de la temporada. Un trinquet no massa gran, però ple de gom a gom per a goig del nostre esport. L’equip de Vinalesa amb Puchol II i Tomàs II, que ha vestit de roig, ha derrotat el d’Almussafes, format per De la Vega i Jesús, per un marcador final de 60-35.

La partida, que s'ha pogut seguir en directe a través de la televisió d'À Punt, l'ha dominada des del primer moment l'equip dels rojos, tot i que els rivals s'han defés molt bé fins que el marcador ha quedat en 35-20. Els de Vinalesa han remuntat un val i 15 en contra en el joc més llarg de la partida (vora huit minuts), fet que ha deixat tocat psicològicament l'equip blau. Després ha arribat el quart consecutiu per l'equip de Puchol II i els d'Almussafes han fet un canvi de pilota per a intentar remuntar en el joc i canviar les sensacions. Bona decisió perquè els blaus han reaccionat i han tornat a entrar en la partida fins al 50-35. En aquest moment, joc net per als rojos, que han donat un colp d'efecte i han tornat a manar fins al final del duel.

Els de Vinalesa han sigut molt més regulars en tota la partida i no han comés moltes errades. Han fet un joc ràpid, amb molt de ritme i amb un Puchol II molt ferm en el rebot, una de les seues grans virtuts. Al remat, 34 colps guanyadors per als rojos davant els 21 dels blaus, amb un mateix nombre d'errades no forçades, huit per a cada equip. A més, De la Vega no ha estat massa còmode en tota la partida i això també ha influït en el resultat final.

L’escaleter de Vinalesa, Puchol II, continua batent rècords i suma la seua cinquena Copa, tercera consecutiva, fet que li atorga el nou trofeu en propietat. I es converteix, a més, en el rei de copes, ja que és el pilotari amb més títols al seu abast. Per al seu company, Tomàs II, és la primera victòria després d'haver jugat tres finals.

En definitiva, una gran jornada de pilota en la prèvia de la qual l'expilotari Jaime Ferrer, Perele, ha rebut un homenatge i ha sigut l'encarregat de depositar el trofeu dels campions.

També aquest cap de setmana a Bellreguard s'ha disputat la final de la Copa 2 Caixa Popular de raspall. La parella representant de Xeraco, formada per Ximo i Ibiza, ha sigut la campiona en derrotar la parella d’Ontinyent per un contundent 25 a 5. A més, aquesta victòria suposa per a Ximo l’accés directe al primer Torneig Mancomunitats, que començarà dimecres a Guadassuar.

També et pot interessar

stats