Puchol II i Pere Roc II se citen a 'la catedral' per a decidir el campió individual

El trinquet de Pelai busca diumenge el nou número u de l'escala i corda. Els dos candidats són Puchol II i Pere Roc II. Una final inèdita que es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt.

Els dos finalistes en la presentació.
Els dos finalistes en la presentació.
30 d'octubre 2018 - 23:20

Puchol II i Pere Roc II juguen diumenge la final del Campionat Individual d'escala i corda al trinquet de Pelai. Serà una final inèdita, mai han coincidit en la partida decisiva pel títol, si bé, per al pilotari de Vinalesa serà la seua tercera final i per al pilotari de Benidorm, la segona final consecutiva.

És una final lògica dins d'un campionat carregat de sorpreses, de fet, els dos han patit de valent fins a arribar a Pelai. En semifinals els dos van guanyar per la mínima dos mitgers. Puchol II va superar 60 per 50 Pere i Pere Roc II va derrotar 60 per 55 Víctor Bueno.

En la presentació els dos protagonistes de la gran cita s'han vist les cares i han oferit les seues impressions. Per a Puchol II, la principal virtut del rival és "la fortalesa mental que té”. Ja que “Rodrigo és un pilotari que no abandona mai”. “És un jugador mentalment molt fort", ha afegit. Per la seua banda, Pere Roc II destaca de Puchol II "que sempre sap com llegir la situació de la partida i, per descomptat, la tècnica que té, sobretot, als rebots".

En el sorteig de camp o feridor ha guanyat Pere Roc II. En la reballada el pilotari de Benidorm ha triat Oltra com a feridor i començarà la partida des del rest. Per la seua banda, Puchol II tindrà Miguelín com a feridor i començarà fent el dau.

Antecedents

El duel més recent entre els dos es va produir la temporada passada, quan Puchol II es va presentar al trinquet de Vilamarxant per a defendre el títol i va ser derrotat en quarts de final per Pere Roc II, que va acabar el torneig com a subcampió.

Aquella partida ja és història i ara es tornen a trobar mà a mà en la gran final. Una partida que ha alçat la màxima expectació entre l'afició. A l’inici de la setmana ja està venut el 70% de la capacitat del trinquet de Pelai. Diumenge la catedral tornarà a viure un dia gran de pilota i la televisió d'À Punt oferirà la partida en directe des de les 12 de migdia. El que guanye agafarà el relleu de Soro III i lluirà la condició de número u al llarg de tota la temporada.

També et pot interessar

stats