Puchol II i Héctor s'enfrontaran als campions de la Lliga Bankia

La parella formada per Puchol II i Héctor s'ha imposat en la semifinal del Trofeu Universitat de València. 

Puchol II i Héctor en la semifinal del Trofeu Universitat de València
Puchol II i Héctor en la semifinal del Trofeu Universitat de València / Funvipal

La partida ha començat amb avantatge i superioritat de la parella finalment guanyadora però, com destaca Héctor, "jugar contra el trio sempre és més complicat i requereix un esforç major". Per això, l'equip subcampió de la Lliga Bankia, compost per Francés, Javi i Bueno, ha aconseguit remuntar el joc però no el marcador.

A pesar de tot, l'avantatge de Puchol II i Héctor no ha permés que l'equip de Francés aconseguira la remuntada, i la parella formada pel rest de Vilanesa i el mitger de la Vall de Laguar s'ha imposat 60 per 40 al trio actual subcampió d'escala i corda.

A la fi, no hi haurà revenja de la final de Lliga Bankia però sí que hi haurà una disputa prou igualada, ja que, com destaca el finalista Héctor, Pere Roc II, Jesús i Carlos "són un trio que no abandona mai. És un equip dur que t'obliga a no perdre la concentració en cap moment". 

Tanmateix, els finalistes del 13é Trofeu Universitat de València s'han mostrat molt il·lusionats de disputar aquesta gran final, que serà el pròxim dissabte, 14 d'abril, a les 18.00 hores, entre els actuals campions d'Escala i Corda, Pere Roc II, Jesús i Carlos, i la parella formada per Puchol II i Héctor. Una partida que té l'espectacle assegurat a la catedral de la pilota, el trinquet de Pelai, a València.

També et pot interessar

stats