Puchol II guanya una final de l’individual d’escala i corda molt igualada

Pere Roc II li planta cara, però s’ha de conformar amb el subcampionat.

Amb empat a 45, semblava que Puchol II baixava la guàrdia, però al final s’ha refet i no ha permés que el de Benidorm aprofitara la circumstància
Amb empat a 45, semblava que Puchol II baixava la guàrdia, però al final s’ha refet i no ha permés que el de Benidorm aprofitara la circumstància

Puchol II buscava el segon títol individual d’escala i corda de la seua carrera esportiva. Era la seua tercera final. Mentre que Pere Roc volia estrenar el seu caseller, ja que encara que arribava per segon any consecutiu a l’últim capítol del campionat, l’any passat es va haver de conformar amb el segon lloc.

Es preveia una partida molt disputada i no ha decebut ningú. Al trinquet de Pelai s’han donat cita en la final del XXXIII Campionat Individual Bankia-Trofeu President de la Generalitat Valenciana d’escala i corda, dos dels millors pilotaris de l’actualitat. El de Vinalesa, que anava de roig, s’ha mostrat molt segur en els primers jocs, però el seu rival no li ha deixat cap opció d’escapar-se en el marcador i la igualtat hi ha sigut la nota predominant. 

Els dos han estat molt segurs en el dau i s’ha pogut veure punts de molta qualitat. Amb empat a 45, semblava que Puchol II baixava la guàrdia, però al final s’ha refet i no ha permés que el de Benidorm aprofitara la circumstància. 

Els últims jocs han sigut els més emocionants perquè tal com ha transcorregut la partida no se sabia quin dels dos contendents s’enduria la victòria. Els dos s’han buidat fins als instants finals, quan Puchol II ha aconseguit una victòria molt disputada.

També et pot interessar

stats