Puchol, Hèctor i Bueno guanyen a Benissa el V Trofeu Diputació d'Alacant (40-60)

Els blaus destronen el trio format per Pere Roc, Carlos i Pere Roc, campions actuals.

Puchol II, Hèctor i Bueno, guanyadors al trinquet de Benissa
Puchol II, Hèctor i Bueno, guanyadors al trinquet de Benissa / FUNPIVAL

El trio format per Puchol, Hèctor i Bueno (blaus) s'ha proclamat guanyador del V Trofeu Diputació d'Alacant d'Escola i Corda, que s'ha disputat aquest divendres al trinquet de Benissa, després d'imposar-se en la firnal al trio (rojos) format per Pere Roc, Carlos i Pere, el mitger que jugava davant del seu públic, en una intensa partida que s'ha emportat l'equip que ha sigut més regular. Ja en la fase prèvia, el trio de Puchol II havia guanyat els rivals en aquesta final, en una partida disputada a Dénia. 

La partida ha començat amb una forta eixida del trio local, que s'ha posat en un 20 per 15, però de seguida ha arribat la reacció dels blaus, amb un Puchol II que ha estat impressionant. I han passat del 20 per 15 al 20 per 45. Però no era només Puchol, perquè tant Hèctor com Bueno han rendit a un nivell excel·lent. 

La reacció dels rojos, que tenien el jugador de Benissa, Pere, els ha permés intentar posar-se en el marcador, o almenys igualar la partida, amb alternatives en el marcador. Han passat del 20 per 45 al 35 per 55, un avantatge que, no obstant, no els ha permés completar la remuntada. 

Al remat, victòria del trio dels blaus, amb Hèctor, Bueno i un Puchol II espectacular, que impedeix que Pere, guanyador de l'última edició d'aquest Trofeu Diputació d'Alacant, haja pogut revalidar el títol.

També et pot interessar

stats