Aida, Amparo i Fanni guanyen la primera Copa de raspall femenina

La partida, al trinquet de Bellreguard, ha estat molt disputada i s'ha decidit en el quinze final.

Els dos equips finalistes, abans de la partida al trinquet de Bellreguard
Els dos equips finalistes, abans de la partida al trinquet de Bellreguard / Federació de Pilota Valenciana (Fedpival)

El trio blau, format per Aida, Amparo i Fanni, ha guanyat la primera Copa President de la Diputació de València de raspall d'elit femenina. La partida, contra Victoria, Myriam i Marina, ha estat molt disputada al trinquet de Bellreguard. Les de roig han estat per davant bona part del partit, però el trio guanyador no s'ha despenjat en el marcador i, amb empat a vint, han aconseguit el quinze guanyador.

Una intensa partida que suposa un pas més en la normalització i presència de la dona en l'esport autòcton i que han pogut veure en directe en la televisió d'À Punt.

El títol se'l disputen els dos millors equips de la fase regular, que va començar el mes de gener. Aida, Amparo i Fanni arriben com a primeres després de guanyar cinc de les sis partides disputades, mentre que Victoria, Myriam i Marina, segones, han guanyat quatre partides.

En la fase regular, en la primera partida entre els dos equips, Aida, Amparo i Erika (que va jugar per Fanni) es van imposar al trio de Victoria 15-25 en la partida disputada a Sueca, i en el segon duel regular la victòria va tornar a ser per a l’equip d’Aida, per 10-25, en la partida jugada a Oliva.

També et pot interessar

stats