Presentats els campionats individuals d'escala i corda i raspall

Torna el trofeu que tots els jugadors somien guanyar amb Soro III i Moltó com a principals favorits.

Presentats els campionats individuals d'escala i corda i raspall
Presentats els campionats individuals d'escala i corda i raspall

Amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig i del conseller d'Educació Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, s'han presentat al Palau de la Generalitat, els campionats individuals de pilota valenciana en les modalitats d'escala i corda i raspall.

L'acte ha tingut també l'assistència del president de la Fundació de Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan i una representació dels jugadors que participen en aquesta edició del trofeu, que un any més estarà molt disputada.

S'obri el ventall de favorits

En les travesses es barregen noms de veterans amb els de joves figures que han despuntat en els últims temps. Entre els que millor historial presenten tenim Soro III, que juntament amb Genovés II, són els més experimentats en la modalitat d'escola i corda. El de Massamagrell afronta als 36 anys un nou repte i encara que és conscient que moltes mirades se centren en ell, com a vigent campió, avisa que "hi ha un gran nombre de jugadors que opten a guanyar i això és el que fa especial aquest campionat. És difícil competir contra gent que té 10 anys menys que tu, però a veure fins a on es pot arribar".

Un altre que està preparat i amb aspiracions d'arribar molt lluny és Puchol II, que fins al moment s'ha mostrat molt regular durant la temporada i que afronta aquesta nova edició amb molta il·lusió: "Jo m'ho agafe amb moltíssimes ganes. Les competicions han sigut molt juntes, jo encara estic jugant la Copa, però estic content que comence ja l'individual".

La trenta-cinquena edició s'iniciarà divendres 30 d'octubre al trinquet de Vila-real, on De la Vega obrirà les travesses contra Mario.

La primera partida de raspall, al novembre

En raspall, els dos protagonistes de la final de l'any passat, Molto i Marrahí partiran en el grup de favorits. El primer duel d'aquesta modalitat es disputarà el 8 de novembre al trinquet de Xàbia on es veuran les cares Punxa i Brisca.

També et pot interessar

stats