Presentada la final de raspall femení

La Conselleria ha acollit la presentació de la XIV Lliga Bankia de raspall femení 2020 que emetrà en directe la televisió d'À Punt Mèdia.

Presentada la final de raspall femení
Presentada la final de raspall femení

La XIV Lliga Bankia de raspall femení 2020 s'ha presentat amb la presència, entre altres, del director general d'Esports, Josep Miquel Moya; el president de la Federació Valenciana de Pilota, Daniel Sanjuán, i el president de la Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Calatayud.

Tot i això, les protagonistes han sigut les jugadores, que s'enfrontaran dissabte en una partida que serà transmesa en directe per les càmeres d'À Punt Mèdia. D'una banda, les germanes Puertes de Beniparell, Ana i Noèlia, i d'altra l'equip de la Cooperativa de Bicorp, Victòria i Mar.

Les millors jugadores de pilota valenciana s'enfrontaran en una partida que es disputarà al trinquet de Massalfassar i que serà a porta tancada per a complir les condicions indicades per les autoritats sanitàries.

Victòria i Mar, vigents campiones, jugaran la seua quinta final consecutiva i ho faran contra les finalistes també de la passada temporada, Ana i Noèlia.

També et pot interessar