Presentada la final de la Copa Caixa Popular de Raspall

La Diputació de València ha acollit la presentació de la final de la Copa Caixa Popular de Raspall que es disputa diumenge.

Presentació de la final de Copa Raspall
Presentació de la final de Copa Raspall / FUNPIVAL

La seu de la Diputació de València ha acollit la presentació de la final de la Copa Caixa Popular de Raspall que es disputa diumenge al trinquet del Genovés i que retransmetrà la televisió d'À Punt diumenge a les 11:30 hores.

En aquesta edició, el trofeu de la competició del KO és una obra de l'artesà José Vicente Ferrando amb 70 centímetres d'alçària i a la base quedaran gravats tots els noms dels campions. A més, FUNPIVAL ha establit que aquest trofeu se'l podran endur a casa els pilotaris que hagen guanyat la competició de cadascuna de les modalitats tres voltes consecutives o 5 de manera alterna.

En la final de diumenge s'enfrontaran l'actual campió, Brisca, que intentarà revalidar el títol amb Vercher, la seua parella, contra Pablo i Tonet IV, que arriben a la seua primera final d'este prestigiós campionat.

Abans de diumenge, es disputaran les semifinals de la Copa Caixa Popular d'Escala i Corda. A Sueca divendres a les 18:30 hores lluitaran per un lloc en la final en aquesta modalitat, l'equip de Marc i Javi contra De la Vega i Jesús. En el segon duel, que es jugarà dissabte al trinquet de Pelai, Puchol II i Tomàs II s'enfrontaran a Pere Roc II i Santi. La final, que es disputarà al trinquet de Guadassuar el diumenge 10 de novembre, s'emetrà en directe per la televisió d'À Punt .

També et pot interessar

stats