La Pobla de Vallbona i Xàbia lideren les lligues d'escala i corda i raspall

Els equips formats per Puchol II, Álvaro i Hilari, i Vercher, Lorja i Néstor són els únics que han guanyat les dues primeres partides

Hilari i Vercher, en acció
Hilari i Vercher, en acció / Funpival

Després de la disputa de la segona jornada de les lligues CaixaBank d'escala i corda i raspall, només hi ha dos equips que han aconseguit guanyar les dues primeres partides: la Pobla de Vallbona (Puchol II, Álvaro i Hilari) i Xàbia (Vercher, Lorja i Néstor). Els dos trios lideren la classificació, amb 4 punts.

En la modalitat d'escala i corda, tots els equips que han jugat en la segona jornada han sumat algun punt. La jornada la va inaugurar divendres la partida disputada al trinquet de Vilamarxant entre els equips de Benidorm i Pedreguer. Pere Roc II, Jesús i Héctor van aconseguir la primera victòria en la competició, en imposar-se per 60-55 a Giner, Javi i Conillet. Els dos equips sumen tres punts després de disputar dues partides.

Dissabte va ser el torn per al duel entre els equips de Montserrat i Dénia, amb la baixa d'última hora de Marc, a qui va substituir Salva Palau. El trio format per Francés, Santi i Carlos va sumar els dos primers punts de la Lliga en véncer per 55-60 Salva Palau, Pere i Monrabal II, en la partida disputada al trinquet de Petrer. L'equip de Montserrat es queda com a cuer, amb un punt.

I aquest diumenge s'ha posat punt final a la segona jornada amb la victòria de l'equip de la Pobla de Vallbona, que se situa líder en solitari amb quatre punts, sobre el d'Almussafes. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari han guanyat per 60-50 De la Vega, Tomàs II i Bueno, en la partida disputada al trinquet de Benissa. El trio d'Almussafes suma un punt, a pesar de la derrota, i se situa tercer, amb tres unitats.

Xàbia, líder en la Lliga de raspall

En la Lliga de raspall, la segona jornada la va inaugurar divendres la partida entre Castelló i Xeraco, disputada al trinquet Ciscar de Piles. Marrahí, Raúl i Marc, que s'estrenaven en la competició, van véncer per 30-15 Montaner, Canari i Ibiza. El trio de Castelló suma dos punts, mentre que el de Xeraco es queda amb només un.

Dissabte, en la partida que va emetre la televisió d'À Punt des del trinquet de la Llosa de Ranes, l'equip del Genovés, format per Ian, Tonet IV i Bossio, va sumar els dos primers punts en la competició en véncer per 30-25 Salelles II, Brisca i Sergi, d'Oliva, en una partida molt emocionant plena d'alternatives en el marcador. Tot i la derrota, el trio d'Oliva suma un punt i se situa segon, amb tres unitats.

Aquest diumenge, al trinquet de Bellreguard s'ha posat punt final a la segona jornada de la Lliga de raspall amb la partida entre els equips de Xàbia i Barxeta. Vercher, Lorja i Néstor han guanyat per 30-25 Vicent, Seve i Jose, que, així i tot, han sumat el primer punt en la competició. El trio de Xàbia, amb dues victòries en dues partides, és líder en solitari.

També et pot interessar

stats