La Pobla de Vallbona, únic equip invicte en la segona fase de la Lliga d'escala i corda

El trio de Puchol II es queda sol en el primer lloc després de la derrota de l'equip de Montserrat contra el de Vila-real

Hilari colpeja la vaqueta
Hilari colpeja la vaqueta / Funpival

Després de la disputa de les dues primeres jornades de la segona fase de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda, ja només queda un equip invicte. I és precisament l'únic que tampoc va perdre cap partida en la primera ronda del campionat, el de la Pobla de Vallbona, format per Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari.

El trio de Puchol II ha vençut 60-25 el de Montserrat, integrat per Giner, Salva i Conillet, en la partida inaugural de la novena jornada disputada al trinquet de Pelai. Aquesta nova victòria situa la Pobla de Vallbona en primer lloc de la taula, amb quatre punts, un més que el segon el de Vila-real, que en suma tres.

Precisament el trio format per José Salvador, Nacho i Guillermo ha acabat amb la imbatibilitat de l'altre equip que quedava invicte en aquesta segona fase, el de Montserrat. Els de Vila-real han derrotat 60-35 Marc, Pere i Monrabal II, en la partida que s'ha disputat al trinquet Antoniet d'Almassora.

En l'altra partida de la jornada, els trios d'Almussafes i de Benidorm han estrenat el caseller de punts en la segona fase de la Lliga d'escala i corda. El triomf ha sigut per a De la Vega, Tomás II i Bueno, que han guanyat 60-55 Pere Roc II, Jesús i Héctor. Per tant, Almussafes suma dos punts i Benidorm, un.

També et pot interessar

stats