La pilota s'adapta a la porta tancada

S'han reestructurat els calendaris de les competicions, la Copa 2 i el Campionat Individual.

Ferrer i Conillet, després de la partida
Ferrer i Conillet, després de la partida
09 de novembre 2020 - 21:44

La sensació de jugar sense públic era la mateixa per a tots els pilotaris: "Per moments no saps si estàs jugant una partida de campionat o si t'estàs entrenant", deia Ferrer. "No tens la mateixa alegria a l'hora de jugar", afirmava Conillet. Ells dos acabaven de guanyar la seua partida corresponent a la Copa 2 d'escala i corda al trinquet de Bellreguard, la primera després de les noves mesures sanitàries adoptades que impedeixen l'entrada de públic a recintes esportius. No hi ha més remei que jugar els campionats a porta tancada: "No és gens agradable jugar així, però ho entenem perfectament i esperem que aquesta mesura servisca perquè la situació millore. Ara la salut és la prioritat", afegia Sacha.

Amb les graderies buides, a la Fundació per la Pilota no li ha quedat més opció que reestructurar el calendari de la Copa 2 i els campionats individuals, just quan les competicions entraven en la fase decisiva.

A Bellreguard Ferrer i Conillet s'han assegurat la primera plaça del grup B d'escala i corda, després de guanyar per 60 a 50 a Pablo de Sella i Sacha. En la segona de la vesprada, de raspall, el trio de Jeffry, Raül i Marc ha guanyat 25 per 10 Pablo i Néstor.

La Copa 2 continua dimarts al trinquet de Pelai amb dues partides més. Tornaran a ser a porta tancada fins que la situació sanitària millore i les autoritats autoritzen l'entrada de públic.

També et pot interessar

stats