La pilota professional reprén l’activitat

La Lliga Bankia d’escala i corda i la de raspall tornen el 3 de març amb partides a Pelai i al Genovés.

La pilota professional reprén l’activitat
La pilota professional reprén l’activitat

La pilota d’elit torna al trinquet aquest dimecres 3 de març, 41 dies després que les mesures adoptades per la Generalitat per a frenar l’avanç de la pandèmia obligaren a paralitzar la competició. Això sí, es jugarà a porta tancada. En la secció de pilota de Des de la banda, hem repassat el calendari amb Pedro Valero.

La Fundació per la Pilota Valenciana ha acordat que es reprenguen les lligues professionals Bankia. Aquestes es jugaran seguint el calendari original, amb la modificació corresponent de les dates, horaris i trinquets a causa de la parada en l’activitat.

El 3 de març, al trinquet de Pelai, la Lliga Bankia d’escala i corda completarà la primera jornada de la fase regular amb les tres partides que van quedar pendents. La sessió començarà a les 16:00 hores amb la partida entre el trio de la Pobla de Vallbona, format per Puchol II, Hèctor i Hilari, contra el de Pedreguer, format per Giner, Pere i Álvaro Gimeno. A continuació, serà el torn del trio de Benidorm (Pere Roc II, Nacho i Guillermo) contra el de Murla (Genovés II, Tomàs II i Conillet). La jornada acabarà amb l’enfrontament entre el trio de Dénia (J. Salvador, Félix i Bueno) i el de Montserrat (Marc, Santi i Kruithof).

Al trinquet del Genovés es disputarà la tercera jornada de la Lliga Bankia de raspall Trofeu Diputació de València. La sessió també començarà a les 16:00 hores amb la partida entre el trio del Genovés, format per Vicent, Tonet IV i Jose, contra el de Barxeta, format per Moltó, Roberto i Raúl. Després, li tocarà al trio de Xàbia (Ian, Seve i Néstor) i del trio de Xeraco (Vercher, Canari i Ricardet). L’última partida la jugaran el trio de Castelló (Marrahí, Lorja i Murcianet) i el d’Oliva (Salelles II, Brisca i Ibiza).

La següent cita serà el cap de setmana. El dissabte dia 6 de març, la Lliga Bankia de raspall Trofeu Diputació de València es traslladarà fins al trinquet de Xeraco per a completar la quarta jornada de la fase regular. El diumenge 7 de març, la Lliga Bankia d’escala i corda tornarà al trinquet de Pelai on es disputarà la segona jornada de la fase regular.

Per contra, la lliga femenina haurà d'esperar. La reactivació de la pilota d'elit inclou la Lliga Bankia de raspall femenina, però les jugadores, a diferència del que passa amb els pilotaris, no s'han pogut entrenar als trinquets perquè no són professionals. Per això s'ha decidit esperar i deixar que les jugadores es puguen entrenar durant uns dies. Per tant, en unes setmanes es reprendrà la competició per a garantir les millors condicions i el millor espectacle.

També et pot interessar

stats