Pere Roc II pateix per a estar en semifinals

L'actual subcampió guanya per la mínima, 60 per 55, contra De la Vega, que ha oferit una gran imatge al trinquet de Massamagrell. La semifinal entre Pere Roc II i Víctor Bueno serà diumenge a Bellreguard.

Pere Roc II es dirigeix al dau de Massamagrell.
Pere Roc II es dirigeix al dau de Massamagrell. / J. C. Rodríguez

El campionat Individual d'escala i corda ja té als quatre semifinalistes. L'últim a entrar en el selecte grup ha sigut el subcampió actual, Pere Roc II. El pilotari de Benidorm ha evitat la sorpresa, però li ha costat bona cosa d’esforç. Al trinquet de Massamagrell s'ha trobat un De la Vega que ho ha fet tot perfecte, menys saber tancar la partida. Amb iguals a 55, Pere Roc II ha fet valdre la seua experiència per a guanyar la partida des del rest. En semifinals el rival de Pere Roc II serà el mitger Víctor Bueno, diumenge de vesprada al trinquet de Bellreguard.

El trinquet Tio Pena ha viscut una partida vibrant, on la sensació d'emoció ha estat present fins a l'últim quinze. Les travesses, com és lògic, han eixit de color roig, però la "càtedra" ha vist prompte que tot estava per decidir. De la Vega ho jugava tot i tot bé, demostrant que és un pilotari que domina totes les pegades amb dues mans igual de bones. El seu joc, a més, es veu potenciat en un trinquet com el de Massamagrell.

De la Vega sempre dominava i Pere Roc II mantenia les distàncies gràcies al seu dau. El de Benidorm ha igualat a 30 i a 40 i el primer a arribar a 55 ha sigut De la Vega. Ho tenia tot a favor, però li quedava el més difícil, tancar la partida. Pere Roc II, més rodat en este tipus de batalla, ha aprofitat les oportunitats que ha tingut per a continuar viu. Així, ha igualat a 55 i, des del rest, ha aconseguit la victòria i la classificació per a jugar les semifinals.

Pere Roc II i Víctor jugaran diumenge a Bellreguard. Abans, divendres al trinquet de Vilamarxant, juguen Puchol II i Pere.

També et pot interessar

stats