Pepe Soriano, nou president de la Fundació per a la Pilota Valenciana

Soriano, expresident de Caixa Popular, substitueix en el càrrec Daniel Sanjuán, que només s'ocuparà de la presidència de la Federació.

Pepe Soriano, nou president de la Fundació per a la Pilota
Pepe Soriano, nou president de la Fundació per a la Pilota / Fedpival

El Patronat de la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Pilota Valenciana (Funpival) ha elegit de forma unànime Pepe Soriano com a nou president de la Fundació.

Soriano (Alaquàs, 1944) ha sigut durant 35 anys director gerent de Caixa Popular i mai ha deixat de donar suport a la pilota. Ara passa a ser el cap visible de la Fundació, que és la institució pública i sense ànim de lucre que gestiona el món professional. El nou president ha assenyalat com a objectiu primordial "treballar per a incrementar els recursos econòmics per al món professional".

Al costat de Soriano, en la Fundació es troba Pepe Cataluña, que ocupa la vicepresidència i la figura de portaveu. Javier Nadal, Dorín, és el secretari i gerent. Els acompanyen en la comisió executiva: l'exjugador de raspall Armando (patró nat i representant de la federació),

Sebastià Giner (coordinador de pilota de la Generalitat), José Luis López (representant dels patrocinadors), Jordi Bueno (representant dels jugadors d'escala i corda), Joan Josep Sala (representant dels jugadors de raspall) i Vicent Alsina (representant dels trinqueters d'escala i corda). Falta per cobrir un lloc per a un representant dels trinqueters de raspall.

El Patronat de la Fundació / Fedpival

També et pot interessar

stats