Parella contra trio en la final del Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda

Soro III i Javi s’enfrontaran a Genovés II, Raúl i Carlos, divendres a les 18:30 hores, al trinquet de Vila-real.

Raúl (camisa blava) i Soro III (camisa roja) en l’acte de presentació
Raúl (camisa blava) i Soro III (camisa roja) en l’acte de presentació / Funpival
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
18 de setembre 2018 - 20:05

El cartell de la final del Trofeu Diputació de Castelló ha quedat redó per a la bona afició. D’una banda, jugaran Soro III i Javi, que es coneixen des que anaven junts a l’institut de Massamagrell, i de l’altra, un trio en què Genovés i Carlos són cunyats i han compartit pis d’estudiants a València. A més a més, Raúl, de Godelleta, ha sigut parella del rest de Genovés en la competició de la Copa.

El trinquet Salvador Sagols, que regenta Mezquita, és una de les pistes on millor rendeix Soro. El campió individual ha reconegut que la final serà dura perquè a Vila-real no és fàcil jugar contra un trio. “Serà una partida llarga i exigent per a nosaltres, però Javi i jo ens trobem a gust a Vila-real i crec que podrem oferir un bon nivell per a plantar cara a este trio tan fort”, comentava.

El mitger de Godelleta, per la seua banda, ha destacat el poder de la parella rival. “Juguem contra els dos pilotaris que, probablement, són els més potents en l’actualitat”, explicava. Per a contrarestar esta capacitat ofensiva, Raúl ha assenyalat: “Nosaltres hem d’aprofitar la superioritat numèrica en un trinquet que és molt jugador. Per les característiques dels dos equips, crec que serà una final molt disputada”, concloïa.

La partida es podrà seguir per la televisió d’À Punt, en diferit, diumenge al migdia.

També et pot interessar

stats