Parella contra trio en la final del trofeu d'escala i corda 600 Anys Generalitat

Soro III i Raül s'enfrontaran diumenge al trinquet de Pelai a Genovés II, Pere i Monrabal II en partida televisada.

Genovés II
Genovés II / Funpival

Diumenge 7 d'octubre, el trinquet del carrer de Pelai de València es tornarà a vestir de gala per a l'ocasió. Soro III i Raül es mesuraran a Genovés II, Pere i Monrabal en la final del Trofeu 600 Anys de la Generalitat Valenciana. Els dos equips arriben a la final pletòrics tal com hem comprovat en les semifinals.

Al trinquet de Vila-real, Soro III i Raül no van tindre miraments amb Puchol II i Tomàs II i van guanyar per la via ràpida 60-25. A Pedreguer, el guió va ser similar i es va complir la dita que "un trio és sempre un trio". Genovés va estar molt ben acompanyat per Pere, que jugava a casa, i per Monrabal. Enfront, Pere Roc va fer evident que la lesió que havia patit i el trastorn que comporta la boda no li han permés abastar el seu millor nivell.

Diumenge serà un dia carregat d'actes per a commemorar els 600 Anys de la Generalitat Valenciana i els 150 del trinquet de Pelai. A les onze del matí, eixiran des de l'Ajuntament de València fins al trinquet carrosses amb personatges i indumentària de l'epoca, jugadors i banda de música. A les dotze, es lliurarà la medalla d'or 150 Aniversari de Pelai a Paco Cabanes Pastor, el Genovés.  A les dotze i quart, començarà la final d'escala i corda que es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats