Paco Cabanes, 'el Genoves’, protagonista en la revista 'Ferida'

S’ha presentat al Genovés el número 10 de la revista dedicada integrament al pilotari.

Paco Cabanes, \'el Genoves’, protagonista en la revista \'Ferida\'
Paco Cabanes, 'el Genoves’, protagonista en la revista 'Ferida'

Al Genovés, a la Costera, al poble del pilotari, s’ha presentat el monogràfic que la revista Ferida ha dedicat a la trajectòria esportiva de Paco Cabanes, ‘el Genovés’. Aquesta revista dedicada a les històries de la pilota ha celebrat els 10 números amb una edició amb què s’acosta a l’esportista i a l’home que ho ha guanyat tot al món de la pilota i de qui tots parlen bé.   

Pedro Valero, el periodista i cofundador de la revista ha presentat l’acte. Persones que l’estimen com la seua dona Maria Lluïsa Corcera o el seu fill Genoves II, i que l’admiren i l’han estudiat, com el periodista Paco Cerdà o el director del Museu de la Pilota David Sarasol, han reflexionat sobre la seua carrera i el seu impacte en la societat. També els pilotaris Sarasol II i Waldo ens han apropat la vessant més humana del pilotari que ha marcat una època dins i fora dels trinquets. 

A la casa de cultura del Genovés, el pilotari ha vist hui per primera vegada imatges de la seua última i memorable victòria, la de 1995, al trinquet de Sagunt. Genovés, amb 41 anys, acabà derrotant el jove Alvaro, de 21 anys, amb les càmeres de la Televisió Valenciana com a testimoni. Naixia el mite.  

També et pot interessar