Pablo i Tonet IV s’imposen en la final de la Copa Caixa Popular de raspall

L’equip d’Ontinyent guanya en superar 25 per 10 l'equip d’Oliva format per Vercher i Brisca.

Pablo i Tonet IV s’imposen en la final de la Copa Caixa Popular de raspall
Pablo i Tonet IV s’imposen en la final de la Copa Caixa Popular de raspall

El trinquet del Genovés s’ha omplit d’aficionats coneixedors de l’alt nivell de pilota que anaven a veure, un públic entés i molt pròxim a l’esport autòcton.

La partida, que s’ha retransmés en directe per la televisió d’À Punt Mèdia, ha sigut molt complicada i ha estat molt igualada en la primera part, en què el marcador s’ha posat 10 per 10. En la segona part, l’equip blau ha començat a augmentar la distància sobre el roig. Quan la parella d’Oliva ha baixat una mica la pressió, els d’Ontinyent han sabut aprofitar la circumstància.  

En un joc molt llarg, de més de 16 minuts, els blaus han aconseguit guanyar després de remuntar un val net i la partida s’ha possat 15 per 10 al seu favor. Aquest joc ha sigut definitiu, i a partir d’eixe moment els d’Ontinyent han trencat el joc, han agafat confiança, i ja han liderat tota la partida.

Al final s’ha vist la tensió acumulada al trinquet del Genovés quan després d’una rascada de Vercher el públic ha començat a llançar els coixinets, pensant que era mala. L’home bo ha decidit repetir el quinze, que finalment ha sentenciat la victòria dels d’Ontinyent.

La setmana que ve podran veure en el programa Va de bo, de la televisió d‘À Punt Mèdia, la final d’escala i corda entre De la Vega i Jesús contra  Puchol II i Tomás II des del trinquet de Guadassuar, a les 11:30 h. Una partida que de segur serà un autèntic espectacle. 

També et pot interessar

stats