Oliva i Ontinyent jugaran la final del Trofeu Diputació de raspall

La segona semifinal serà transmesa demà en diferit en el programa Va de bo de la televisió d’À Punt Mèdia.

Ontinyent, de blau, va véncer Dénia, de roig.
Ontinyent, de blau, va véncer Dénia, de roig.

L’equip d’Ontinyent, format per la parella Pablo I Tonet IV s’ha imposat per 25-15 a l’equip de Dénia de Roberto i Ian. Ha sigut una partida de poder a poder, amb un gran ambient al trinquet de la Llosa de Ranes. Per tant, Ontinyent jugarà la final de la Copa Caixa Popular-Trofeu de la Diputació de València de raspall.

La final es jugarà el diumenge 3 de novembre al Genovés. Vercher i Brisca jugaran de roig i Pablo i Tonet IV de blau, color que també han dut a la Llosa

Vercher i Brisca jugaran per l’equip d’Oliva

L’altra semifinal, que es va jugar divendres, la va guanyar l’equip d’Oliva per 25-5 al de Xeraco. Vercher i Brisca, que es troben en un moment ideal, no donaren pràcticament opcions a Badenes i Seve en la partida que disputaren al trinquet de Piles. Brisca, que és un mestre de jugar la pilota a l’aire, uneix a aquesta facultat l’habilitat per a saber llegir perfectament els diversos moments de la partida.

 

El mitger d’Oliva vol revalidar el títol de la Diputació de València, que ja va aconseguir el 2018 i, fins ara, amb Vercher, no ha desaprofitat cap de les oportunitats que se li han presentat per a intentar repetir somni. Vercher i Brisca van quedar primers en la primera fase del grup A amb 10 punts, mentre que Pablo I Tonet IV foren segons amb 9.

             

També et pot interessar

stats