Oliva espera les finals del trofeu mixt Savipecho

La televisió d'À Punt oferirà diumenge en directe la final de raspall del trofeu mixt Savipecho, on la parella de Sergio i Tonet s'enfrontarà a la de Pablo i Brisca.

Presentació de les finals del trofeu Savipecho
Presentació de les finals del trofeu Savipecho

En sis edicions, el trofeu mixt Savipecho s'ha convertit en tot un referent al món de la pilota valenciana. La fórmula d'unir les dues modalitats professionals ha agradat tant als aficionats com als pilotaris i, per tant, l'expectació per a veure les finals és màxima. Les dues partides seran diumenge al trinquet nou d'Oliva. La festa començarà a les 10:30 hores amb la decisiva per dalt corda. En ella, l'actual subcampió individual, Pere Roc II, fent parella amb Félix s'enfrontarà al trio de Francés, Pere i Monrabal. A continuació, a les 12 hores, i en directe per la televisió d'À Punt, es jugarà la final de raspall amb dues parelles com a protagonistes, Sergio i Tonet contra Pablo i Brisca.

Les expectatives són màximes, tal com s'ha destacat a la presentació de la jornada definitiva. En la primera partida, la presència del pilotari de Benidorm sempre és un atractiu afegit i més quan el seu rival és Francés, el jove de Petrer que ve de guanyar en dues ocasions al mateix Soro III. L'evolució de Francés a les últimes setmanes està en boca de tots els aficionats i diumenge tindrà altra gran prova de foc.

Igual d'atractiva es presenta la final de raspall. Els dos restos, Sergio i Pablo, busquen el protagonisme que no van tindre al campionat individual. Motivació especial té el pilotari de Barxeta. Així ho ha manifestat Pablo a la presentació. El de Barxeta ha dit que li fa especial il·lusió la partida: "Perquè serà la primera partida meua que televisaran". Els dos estaran acompanyats per companys de garanties, els mitgers Tonet i Brisca.

També et pot interessar

stats