Oliva completa el quadre de semifinals de la Lliga de raspall

Salelles II, Brisca i Sergi han guanyat el trio de Barxeta i se sumen als equips de Xàbia, la Llosa de Ranes i el Genovés en la lluita pel títol de campió

Sergi, Salelles II i Brisca celebren el triomf
Sergi, Salelles II i Brisca celebren el triomf / Funpival

El quadre final de la XL Lliga CaixaBank de raspall ja està complet. L'equip d'Oliva, format per Salelles II, Brisca i Sergi, s'ha classificat per a les semifinals en véncer 30-15 el de Barxeta (Vicent, Seve i José), en l'última jornada de la segona fase de la competició.

El trio d'Oliva se suma així als de Xàbia (Vercher, Lorja i Néstor), la Llosa de Ranes (Iván, Murcianet i Ricardet) i el Genovés (Ian, Tonet IV i Bossio) en la lluita pel títol de campió de la Lliga de raspall.

El triomf de l'equip de Salelles II ha deixat sense opcions d'accedir a semifinals els trios de Barxeta i de Castelló. Aquest últim trio s'ha acomiadat de la competició amb una victòria per 30-25 sobre el del Genovés (Ian, Canari i Bossio), que ha sumat un punt que li permet acabar segon la fase regular. Per tant, les semifinals les jugaran Xàbia contra Oliva i el Genovés contra la Llosa de Ranes.

També et pot interessar

stats