Moment decisiu en les lligues

En raspall queden dues jornades de lliga regular i en escala i corda encara queden per jugar sis partides.

Punxa, Tonet i Néstor
Punxa, Tonet i Néstor

La jornada de raspall ha deixat el primer classificat per a les semifinals. L'equip d'Alzira de Pablo, Seve i Lorja ja està matemàticament en la següent fase després d'aconseguir el triomf contra Marrahí, Roberto i Gabi, per 20-30. Els trios capitanejats per Vercher, Punxa i Ian són a hores d'ara els millors posicionats per a completar les semifinals. La classificació de raspall queda així.

La novena i penúltima jornada de la lliga regular comença divendres a Sueca amb la partida entre els líders i els últims classificats. Dissabte, a Bellreguard, s'anuncien els equips de Marrahí i Ian i dilluns, a Xeraco, es completa la jornada amb la partida entre els de Punxa i Vercher

Escala i corda

En la competició per dalt corda encara resten sis jornades i molts punts per jugar. Així i tot el trio de Benidorm està imparable i el trio d'Almussafes, malgrat la victòria d'aquesta setmana, necessita quasi un miracle per a poder jugar les semifinals. Però la competició està oberta i possibilitats matemàtiques en queden per a tot. La classificació està així.

Dissabte, el trinquet de Pelai obri la jornada amb la partida entre els de Pere Roc II i Marc. Diumenge es juga a Murla amb el trio de Genovés II contra el de De la Vega i a Guadassuar, també diumenge, s'anuncien les formacions de Francés i Puchol II.

També et pot interessar

stats