Moltó i Tonet IV jugaran la final de l'Individual de raspall

El mitger Tonet s'ha convertit en la gran revelació del campionat, la final del qual serà el 13 de desembre a Bellreguard.

Imatges: Funpival.
Imatges: Funpival.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
05 de desembre 2020 - 12:43

La final de l'individual de raspall de 2020 serà inèdita. El vigent campió, Moltó, buscarà alçar el cinqué títol del mà a mà en el seu palmarés esportiu. En la contra tindrà Tonet, que ha quallat un excel·lent campionat i que ha superat tres restos com Vercher, Marrahí i Salelles II.

Moltó ha superat en semifinals Ian de Senyera per 25 per 10. El pilotari de Barxeta ha hagut de remuntar dos jocs en contra i fer-ne cinc seguits. Amb el marcador de 20 per 10, Ian ha tingut val per a haver fet el joc des del rest, però ha fet valdre la seua força física i mental per a assegurar-se el pas a la final.

En l'altra semifinal, Tonet no ha volgut deixar-se sorprendre pel jove Salelles (18 anys) i s'ha posat tres jocs per davant. Després han anat alternant-se en el joc des dels daus i cadascú ha tret el seu joc fins arribar al definitiu 25 per 10.

En la història del raspall només un mitger ha guanyat l'Individual. Coeter II de Simat el va guanyar en dues ocasions. Ara, un altre mitger com Tonet té l'oportunitat de fer història si Moltó ho permet. La final es jugarà diumenge 13 de desembre a les 13:00 hores al trinquet de Bellreguard i es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt.

També et pot interessar