Moltó, nou rei del mà a mà en la modalitat de raspall

El de Barxeta s'ha imposat a Marrahí per 25-20 en la seua quarta final consecutiva.

Moment de la partida (Moltó, d'esquena)
Moment de la partida (Moltó, d'esquena) / Ulisses Ortiz (Pilotaviu)

Alfonso Moltó s'ha proclamat nou campió de l'individual en la modalitat de raspall. El trinquet de Bellreguard ha acollit la final del Trofeu President de la Generalitat Valenciana, que ha enfrontat els dos millors jugadors de mà individuals del campionat, Moltó i Marrahí. El de Barxeta s'ha imposat per 25-20 en una partida en què ha sigut més regular que el seu contrincant. Ha raspat millor i ha amagat més la pilota. Julio Marrahí ho ha intentat. Anant de menys a més, ha posat en serioses dificultats Moltó però, al remat, no ha sigut capaç de trencar el seu joc.

Moltó, que va valorar la seua retirada de les canxes per la falta de motivació, succeeix Ian, campió del 2017, i recupera un títol que ja havia assaborit en aconseguir-lo consecutivament els anys 2015 i 2016. Era la seua quarta final consecutiva, en què ha fet valdre l'avantatge que li ha donat la reballada. Potser, l'experiència amb què s'enfrontava a la final haja sigut decisiva per aconseguir-ne la victòria i poder alçar el títol.

Un camí excel·lent

El camí dels dos jugadors fins a la gran final ha sigut excel·lent. Marrahí va superar amb autoritat Ian de Senyera, l'anterior campió, en les semifinals, pel resultat de 25 per 10. El mateix resultat amb què va derrotar Punxa en els quarts de final; mentre que en els octaus de final no va deixar sumar cap joc al debutant Ivan d’Ontinyent.

Per la seu part, Moltó també ha ratllat la perfecció, amb idèntics marcadors als de Marrahí. En les semifinals va superar Seve 25 per 10. En els quarts de final es va imposar pel mateix marcador a Pablo de Barxeta i, en els octaus de final, va superar Ricard per 25 a 5.

També et pot interessar

stats