Moltó-Marrahí, la final que el raspall mereixia

El campionat individual de raspall viurà diumenge una final inèdita entre dos pilotaris que ja saben que és guanyar el títol, Moltó i Marrahí.

Moltó i Marrahí sostenen el frisc grec
Moltó i Marrahí sostenen el frisc grec

A Ian, actual campió, li falten poques hores per a deixar de ser el rei del raspall. Els dos aspirants a campió Individual són Moltó i Marrahí, precisament els antecessors del pilotari de Senyera. Els dos finalistes d'enguany ja saben que és ser número u i enguany, u dels dos, tornarà a lluir la faixa roja que l'acredita com el millor de la modalitat. Moltó i Marrahí ja han jugat aquesta final, ja l'han guanyada, però mai s'han vist les cares en una final del mà a mà. Serà final inèdita i una final desitjada pels dos. Era la partida que el raspall estava esperant i es produirà diumenge, a les 12 hores, al trinquet 'el Zurdo' de Bellreguard. Ian tornarà en un futur molt pròxim, però era de justícia que dos titans com Moltó i Marrahí s'enfrontaren en estos moments, en plenitud com a esportistes. Moltó i Marrahí són considerats dues màximes figures de l'última dècada, per tant, eren mereixedors de tindre l’oportunitat de mesurar les seues forces en un duel d’aquesta categoria.

Marrahí va guanyar el títol el 2014 contra Pepe 'Guadi'. Després van vindre les lesions i no va poder jugar al seu nivell. Va ser quan va emergir la figura de Moltó per a guanyar les edicions de 2015 i 2016. També va jugar la del 2017, però va caure contra Ian. Per tant, Moltó jugarà enguany la seua quarta final seguida.

Els dos finalistes s'han vist les cares en la presentació de la cita més esperada de la temporada. Com no podia ser d'altra manera, els dos han presentat els seus respectes cap al rival, però el ben cert és que els dos tenen ganes de disputar aquesta final. Marrahí ho ha passat molt malament amb unes lesions que semblaven no acabar mai. També Moltó va passar per moments on els dubtes li van fer plantejar-se, fins i tot, el seu futur com a pilotari. Els dos han tornat a somriure, han renovat il·lusions i l'afició gaudeix de dos pilotaris referents com ells.

Per totes estes raons, la final de diumenge ha despertat un interés especial i les entrades per a veure en viu la partida estan volant. Una final que es podrà seguir en directe per À Punt. Serà diumenge a les 12.

També et pot interessar

stats