Moltó jugarà la seua cinquena final

El de Barxeta ha fet valdre l'experiència i ha batut amb facilitat Ivan d'Ontinyent, per 25 per 5.

Alfonso Moltó, segon finalista del Campionat Individual de Raspall
Alfonso Moltó, segon finalista del Campionat Individual de Raspall / Paula Sanz

Un contundent 25 per 5 ha liquidat els somnis d’Ivan d’Ontinyent. Era la primera vegada que este rest de 17 anys arribava a una final d’aquesta categoria i l’experiència de Moltó ha resultat insuperable. No obstant això, el d’Ontinyent ha començat fent el primer joc, cosa que Alfonso Moltó no s'esperava. Superat aquest primer obstacle, la partida ha sigut un camí de roses per al tres vegades campió. “Ivan ha fet el primer joc, Per això la partida se m’ha plantejat complicada en un primer moment, però des d’ahí ha fluït com jo esperava”, ha dit el de Barxeta.

Malgrat el contundent resultat final per a Ivan, ha sigut una experiència gratificant, ja que s’enfrontava al seu ídol. “Moltó és el número u”, ha afirmat. “M’esperava un resultat paregut o pitjor que aquest. És el jugador més potent de tota la nòmina, Així és que estic content d’haver jugat contra ell. Amb 17 anys, és un orgull haver arribat a la final. A partir d’ací, a entrenar-me i a tornar a intentar-ho”, ha conclòs.

El rest de Barxeta viurà la seua cinquena final diumenge pròxim al trinquet d'Oliva. Enfront tindrà, com l'any passat, Julio Marrahí.

També et pot interessar

stats