La memòria del Genovés marca el Dia de la Pilota

La Federació atorga el Premi Manuel Tarancón de manera pòstuma a Paco Cabanes, 'el Genovés'

Premiats i premiades en el Dia de la Pilota
Premiats i premiades en el Dia de la Pilota / Fedpival
15 de setembre 2021 - 22:37

La 30a edició del Dia de la Pilota ha donat el tret d'eixida amb la presentació de tots els actes, que es faran al llarg d'onze dies. Un dels més destacats és el lliurament dels premis anuals, que ha tingut lloc al complex La Petxina de València. La Federació de Pilota ha concedit de manera pòstuma el màxim guardó, el Premi Manuel Tarancón, a Paco Cabanes, el Genovés, que va morir el 31 de juliol. Els fills, José, Genovés II, i Paco han arreplegat el guardó.

La memòria del Genovés ha estat i estarà molt present. De fet en tots els parlaments s'ha destacat la importància que Paco ha tingut per a aquest esport.

Entre tots els guardons també cal destacar els premis als millors pilotaris de la temporada: Puchol II, en escala i corda, i Tonet IV i Victoria Díez, en raspall.

Fins al dissabte 25 se succeiran els actes commemoratius de Dia de la Pilota, entre altres la final de la Supercopa de galotxa, que la televisió d'À Punt emetrà en directe aquest dissabte i que jugaran els equips de Quart de les Valls i de Montserrat al carrer de Borbotó.

També et pot interessar