Marrahí i Tonet IV, campions del Trofeu Família Bataller

Puchol II, Francés, Marc i José Salvador jugaran les semifinals del Mà a Mà d'escala i corda

Tonet IV i Marrahí celebren el triomf
Tonet IV i Marrahí celebren el triomf / Fundació de Pilota Valenciana (Funpival)

El trinquet del Genovés ha acollit la final del Trofeu Família Bataller, de raspall, que han guanyat Marrahí i Tonet IV després de superar en la final 25-0 Ian i Brisca. Els rojos han fet bons els pronòstics i el número u de la modalitat, Tonet IV, continua actuant com a tal, sobretot al trinquet del seu poble, on sempre que juga mostra el seu millor nivell.

Abans de la final hi ha hagut un lliurament d'obsequis on s'ha fet un homenatge a Pasqual Sanchis 'Pasqualito, gran figura del raspall durant dues dècades, que ens va deixar esta setmana. Així mateix, també ha estat representada la família que dona nom al trofeu amb Arturo Bataller fill i amb José Luis López, això com també ha estat present l'alcalde de la localitat de la Costera, Pere Revert.

Semifinalistes del Mà a Mà

Puchol II, Francés, Marc i José Salvador jugaran les semifinals del Campionat Mà a Mà d'escala i corda. El primer i el tercer s'enfrontaran divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, mentre que els altres dos ho faran diumenge a la Pobla de Vallbona.

Aquest diumenge el Rovellet de Dénia ha sigut l'escenari on s'ha determinat la classificació final del Grup A. Puchol II ha guanyat Giner per 60-45 i ha confirmat el lideratge en el tauler amb sis punts. Per la seua part, Francés ha caigut per 60-55 contra Pere Roc II, encara que, en arribar als 50 punts, ha significat que n'acumulara quatre per a acabar segon en la classificació.

També et pot interessar

stats