Marrahí, primer finalista de l'Individual de Raspall

S'ha imposat 25 per 20 a Ian de Senyera en una partida molt disputada.

Julio Marrahí finalista de l'individual de raspall
Julio Marrahí finalista de l'individual de raspall / Just Huesca

Duel de campions el que s'ha viscut aquesta vesprada al trinquet del Genovés. Julio Marrahí s'ha imposat 25 per 20 a Ian de Senyera. El de Vilanova de Castelló ha començat dominant la partida i ha arribat a posar-se 20 per 5, però el de Senyera no s'ha donat per vençut i ha anat remuntant la partida fins a arribar a empatar-la.

L'últim joc ha sigut molt disputat. Ian ha arribat a forçar tres vals, però Marrahí ha recorregut a la veterania per a decantar-lo cap al seu costat. El guanyador ha qualificat la partida "d'autèntic combat. Molt diferent del que m'esperava". I ha remarcat que tractarà d'estar al dos-cents per cent en la final, per a la qual no té cap rival favorit. 

En aquest esport de cavallers, Ian de Senyera, a pesar d'estar visiblement dolgut, ha reconegut que ha entrat gelat a la partida, cosa que ha permés escapar-se a Marrahí. A pesar de l'esforç de remuntar, no ha pogut aconseguir el joc final. El pilotari ha donat l'enhorabona al de Vilanova de Castelló.

Diumenge se sabrà l'altre finalista.

En la final de l'Individual de Raspall Marrahí s'enfrontarà al guanyador de l'altra semifinal, que es jugarà diumenge a Bellreguard entre Moltó i Ivan d'Ontinyent.

També et pot interessar

stats