Mario i Brisca, campions de la Copa Diputació de Raspall

La parella d'Oliva es va imposar a Moltó i Nèstor en un trinquet ple de gom a gom

El trinquet de Castelló de Rugat es va omplir de gom a gom
El trinquet de Castelló de Rugat es va omplir de gom a gom

Tot i que no eren els favorits, Mario i Brisca, la parella representativa d'Oliva, són els nous campions de la Copa Diputació de València en la modalitat de raspall. 

Els guanyadors van aconseguir el triomf després de mostrar el seu millor repertori al trinquet de Castelló de Rugat, escenari de la final que es va omplir de gom a gom amb aficionats a l'esport autòcton valencià. Els colps precisos i potents del mitger Brisca es complementaven amb el joc de Mario que va mostrar un gran domini en aquesta important fita.

La victòria té major ressò potser perquè davant tenien Moltó, que defensava el títol amb Néstor com a company. L'equip representant de Barxeta va començar des del dau i el joc ja deixava una bona mostra del que seria la final on els quatre protagonistes van fer  un esforç titànic per a sumar i evitar que ho feren els rivals. 

En definitiva, una partida llarga i molt treballada on el marcador final de 25 a 10 no ha reflectit tota l'emoció i l'espectacle viscuts al trinquet de la Vall d'Albaida en la disputa d'un títol que és tot un èxit per al debutant Mario, que jugava per primera vegada en una competició professional oficial. La partida d'ahir també confirma l'excel·lent nivell de Brisca, capaç de posar el públic en peu i provocar el llançament a l'aire dels coixinets.

També et pot interessar

stats