Marc i Pere guanyen Soro III i Jesús i es consoliden com a primers del grup A d'escala i corda

La parella formada per Marc i Pere, de Montserrat, lideren el grup A d'escala i corda
La parella formada per Marc i Pere, de Montserrat, lideren el grup A d'escala i corda / Twitter: @funpival

La parella formada per Marc i Pere, de Montserrat van aconseguir aquest dimarts una meritòria victòria contra la parella de Benidorm, Soro III i Jesús, 55 per 60; i es consoliden com a primers del Grup A de la fase regular d'escala i corda.

La pròxima partida del duo de Benidorm serà el pròxim dissabte 25 al trinquet de Pedreguer contra la parella de Vila-real, J. Salvador i Tomás II, que en la primera partida de la fase regular va perdre contra Soro III i Jesús 60 per 35.

En l'altre grup de la fase regular, Puchol II i Carlos, de la Pobla de Vallbona; i Pere Roc II i Félix, de Dénia, lideren després d'una jornada disputada.

Pel que fa a la Copa de raspall, després de la primera jornada de partides, Vercher i Raúl, de Xàbia; i Salelles II i Tonet IV, del Genovés, lideren el grup A amb només un partit disputat i abans d'enfrontar-se entre ells.

En el grup B, Iván i Seve d'Ontinyent, ocupen la primera posició després de guanyar les dues partides jugades contra la parella d'Oliva i contra la parella de Sueca.

També et pot interessar

stats