Marc, Puchol II i Genovés II, primers classificats per als quarts de final de l'Individual d'escala i corda

El de Montserrat s'ha imposat 60-30 a Guillermo; el de Vinalesa, 60-45 a Salva Palau, i el del Genovés, 60-25 a Santi

Marc, Puchol II i Genovés II, primers classificats per als quarts de final de l'Individual d'escala i corda

Marc ha sigut el guanyador de la partida inaugural del XXXVII Campionat Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda. El jugador de Montserrat ha guanyat 60-30 Guillermo del Puig en el primer duel de huitens de final de l'individual disputat al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. Ara s'enfrontarà en els quarts de final al guanyador del duel entre José Salvador i Álvaro Gimeno. 

Puchol II s'ha convertit en el segon jugador classificat per als quarts de final de l'Individual d'escala i corda en véncer 60-45 Salva Palau en la partida de huitens disputada al trinquet de Pelai, que ha retransmés en directe la televisió d'À Punt.  

Genovés II acompanyarà Marc i Puchol II en els quarts de final de l'Individual d'escala i corda després de guanyar 60-25 Santi en la partida corresponent als huitens de final disputada al trinquet El Rovellet de Dénia.

Diego d'Onda ha vençut 60-45 Lostado en la partida de les eliminatòries prèvies de l'individual d'escala i corda i s'ha classificat per al quadre final. El seu rival en huitens de final serà Pere Roc II, en una partida que es disputarà el diumenge 5 de juny al trinquet de Benissa.

Aquest dijous, Bueno també va accedir al quadre final de l'individual d'escala i corda en guanyar 60-50 Julio Palau, en l'eliminatòria prèvia. Ara el seu rival en huitens de final serà Giner, en una partida que es jugarà el divendres 3 de juny en el trinquet Eusebio de Sueca.

També et pot interessar

stats