Mar i Ana volen la corona de raspall

La final individual de raspall es juga diumenge al trinquet d'Alcàsser, a les 12:00 h, i amb les càmeres d'À Punt en directe.

Mar i Ana, en la presentació de la final
Mar i Ana, en la presentació de la final

Beniparrell i Bicorb són dos clubs que al llarg de les últimes dècades han aconseguit tots els èxits possibles en els diferents campionats autonòmics que han disputat, sobretot en galotxa i raspall. També poden estar satisfets per haver format moltes figures en les dues modalitats professionals. Pilotaris, entre altres, com Nacho de Beniparrell o Mario de Bicorb, proclamat la passada setmana campió de Copa, porten el noms dels seus pobles por tot arreu del nostre territori. Fa poc més d'una dècada també van ser dos clubs pioners a apostar per la pilota femenina i ara admiren amb orgull les seues dues finalistes del campionat individual de raspall, trofeu Bankia. Ana de Beniparrell i Mar de Bicorb busquen diumenge una victòria que és molt més que un títol, és la corona que proclama la número u del raspall. El títol que concedeix la faixa roja al llarg de tota la temporada. Una de les dues alçarà la Feninde, el fris grec que marca l'inici del regnat de la campiona.

La final del campionat individual de raspall, Trofeu Bankia, es juga diumenge a les 12:00 h al trinquet d'Alcàsser. I allí estaran Mar i Ana, amb la presència de les càmeres d'À Punt Mèdia en directe. Hui s'han vist les cares en la presentació i allí han comentat les seues impressions sobre com es presenta la gran cita.

Ana és l'actual subcampiona del mà a mà, però considera que la favorita és Mar. "Serà una partida molt complicada, potser la clau per a mi estiga a buscar-li l'esquerra, però ella és molt bona jugadora", ha dit. Per la seua banda, Mar tampoc vol pressions afegides i es lleva de damunt l'etiqueta de favorita. Com ha explicat: "Ana és l'actual subcampiona i les últimes partides en les quals hem coincidit he vist que està en un gran moment". D'allò que cap de les dues té dubte és que serà "una gran partida". El trinquet d'Alcàsser viurà una gran festa i À Punt en serà testimoni.

Prèviament a la gran final, a les 10:15 h, es jugarà la partida pels llocs tercer i quart, protagonitzada per Aida i Victòria.

També et pot interessar

stats