La Llosa de Ranes i Xàbia es disputaran la Lliga de raspall

Els dos equips han hagut de recórrer al desempat per a certificar el pas a la gran final

Els equips de la Llosa de Ranes i de Xàbia
Els equips de la Llosa de Ranes i de Xàbia / Funpival

Ja es coneixen els finalistes de la XL Lliga CaixaBank de raspall. Iván, Murcianet i Ricardet, de l'equip de la Llosa de Ranes, i Vercher, Lorja i Néstor, del de Xàbia, es disputaran el títol de campió diumenge que ve a les 11:30 h, en una partida que retransmetrà en directe la televisió d'À Punt Mèdia.

El primer a certificar el bitllet per a la gran final ha sigut el trio format per Iván, Ricardet i Murcianet. Els de la Llosa de Ranes han guanyat Tonet IV, Ian i Bossio en el desempat 10-0, després que els del Genovés forçaren el desempat en véncer la partida de tornada per 30-5.

La segona semifinal també s'ha hagut de decidir en el desempat després que Salelles II, Brisca i Sergi, d'Oliva, han superat 30-10 Vercher, Lorja i Néstor en la tornada. En la pròrroga tot s'ha decidit en el tercer joc i definitiu, després que cada equip ha guanyat un quinze. Finalment, el trio de Xàbia s'ha imposat per 10-5 i jugarà la gran final de la Llosa de Ranes.

Murcianet és l'únic jugador que podria alçar el títol de campió per segona vegada consecutiva, ja que l'any passat va guanyar quan formava equip amb Vicent i Raúl.

També et pot interessar

stats