Les lligues de raspall i escala i corda ja calfen motors

Ja es coneixen els equips que participaran en la competició per equips més rellevant en la pilota valenciana d’elit, que començarà el 13 de gener

Els guanyadors de la passada edició
Els guanyadors de la passada edició / Funpival

Compte arrere per a l'inici de les lligues de raspall i escala i corda, la competició per equips més rellevant en la pilota valenciana d’elit. L'edició número 40 de la Lliga CaixaBank de raspall començarà el dia 13 de gener als trinquets de Piles i el Genovés, mentre que la 32a edició de la Lliga CaixaBank d'escala i corda ho farà un dia més tard als trinquets de Pelai i Pedreguer.

Ja es coneixen els set equips participants, tots ells trios, que, com és tradició, representen un municipi de la Comunitat Valenciana.

Lliga CaixaBank d’escala i corda:

La Pobla de Vallbona: Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari

Montserrat: Marc, Pere i Monrabal II

Pedreguer-Masymas: Giner, Javi i Conillet

Dénia: Francés, Santi i Carlos

Vila-real: José Salvador, Nacho i Guillermo

Almussafes: De la Vega, Tomás II i Bueno

Benidorm: Pere Roc II, Jesús i Héctor

Lliga CaixaBank de raspall:

El Genovés: Ian, Tonet IV i Bossio

Oliva: Salelles II, Brisca i Sergi

Xàbia: Vercher, Lorja i Néstor

Barxeta: Vicent, Seve i José

La Llosa de Ranes: Iván, Murcianet i Ricardet

Castelló: Marrahí, Raúl i Marc

Xeraco: Montaner, Canari i Ibiza

El sistema de competició serà el mateix que l'any passat. Les dues competicions començaran amb una primera fase en què es disputaran 21 partides. L’equip que ocupe l’última posició en la classificació quedarà eliminat i els sis equips restants disputaran una segona ronda de 15 partides en què mantindran els punts aconseguits en la primera fase.

En concloure la segona ronda, els quatre primers equips de la classificació accediran a les semifinals, que es disputaran en anada i tornada amb possibilitat de pròrroga en cas d’empat. Els vencedors jugaran les finals, que seran a partida única.

També et pot interessar

stats