Les lligues professionals de pilota es poden reprendre la primera setmana de març

La comissió executiva de la fundació aprovarà divendres de matí el nou calendari, que s'ha readaptat per la pandèmia.

L'equip de Tonet és el líder provisional de la lliga de raspall
L'equip de Tonet és el líder provisional de la lliga de raspall / Funpival.

Les noves mesures de desescalada en el món de l'esport han tingut un efecte positiu en la pilota professional. A partir de la primera setmana de març es poden reprendre les competicions oficials a porta tancada. Només hi podran assistir els jugadors, els jutges esportius i el personal estrictament necessari. La fundació ja havia previst diversos esborranys de calendari per a estar a punt des del moment que arribara el pronunciament des de la Conselleria de Sanitat Universal.

Demà divendres la comissió executiva ha d'aprovar el calendari per als pròxims quinze dies, amb la qual cosa dimecres que ve es podrien disputar partides. Per al cap de setmana està previst que se'n puguen televisar en directe, dissabte a la vesprada per À Punt, i per streaming. La tornada de la competició permet complir els contractes de patrocini i atorga major visibilitat al món de la pilota.

No serà la primera vegada que es juguen partides a porta tancada. Aquesta circumstància es va donar el juliol i el novembre del 2020. El desig de la fundació és que el públic i les partides del dia a dia puguen tornar quan es donen les condicions sanitàries oportunes.

També et pot interessar

stats