Les lligues professionals completen la primera jornada

Les sis primeres partides de les lligues Bankia han deixat victòries on cap equip guanyador ha deixat opció de poder sumar cap punt als equips perdedors.

Les lligues professionals completen la primera jornada
Les lligues professionals completen la primera jornada

Les dues lligues professionals de pilota valenciana han completat la seua primera jornada després d'un intens cap de setmana que ha deixat resoltes les sis primeres partides en les competicions d'escala i corda i raspall. Partides amb victòries clares on cap equip perdedor va poder arribar al mínim per a sumar un punt.

En la lliga Bankia per dalt corda tot va arrancar dissabte al trinquet Pelai. S'enfrontaven les formacions de Pedreguer-Masymas i Almussafes, capitanejades pels restos més joves de tota la competició, Francés i De la Vega. Guanyaren els representants d'Almussafes, De la Vega, Félix i Nacho, pel resultat de 60 a 45 enfront Francés, Pere i Tomás II.

Mateix resultat es va produir diumenge al trinquet de Vilamarxant. La formació de Benidorm, amb Pere Roc II, Santi i Monrabal, va sumar els dos punts en joc davant el trio representant de Murla, amb el Genovés II, Javi i Héctor.

La jornada en escala i corda es va tancar diumenge de vesprada al trinquet El Zurdo de Bellreguard. La formació de València, amb Puchol II, Raúl i Bueno, guanyà al trio de Vila-real, Soro III, Jesús i Carlos, pel resultat de 60 a 35.

Amb estos resultats la classificació queda encapçalada pels equips de Puchol II, De la Vega i Pere Roc II, amb un triple empatat a dos punts.

La segona jornada de la lliga Bankia d'escala corda comença dimecres al trinquet de Guadassuar amb la partida que enfrontarà els trios representants de Vila-real i Murla.

La lliga Bankia de raspall va començar al trinquet de Genovés. S'enfrontaven els equips capitanejats pels dos últims campions individuals, Moltó i Ian. La victòria va caure al costat del primer. El rest de Barxeta, acompanyat de Josep i Lorja, va guanyar 25 per 10 als representants de Dénia, Ian, Sanchis i Miravalles.

La competició va fer parada dissabte al trinquet de Bellreguard. Sergio, Seve i Ricardet, representants del Genovés, guanyaren 25 per 5, al trio de Vilanova de Castelló, Marrahí, Tonet i Néstor.

La primera jornada de la lliga de raspall es va completar al trinquet de Xeraco. El trio d'Oliva, Montaner, Brisca i Gabi, s'hi va imposar 25 per 10 al trio local, Pablo, Canari i Raül. 

Uns resultats que deixen al capdavant de la taula classificatòria els equips capitanejats per Sergio, Moltó i Montaner.

La lliga de raspall descansa fins divendres. El trinquet de Piles obrirà la segona jornada amb l'enfrontament entre els equips del Genovés i Xeraco.

També et pot interessar

stats